fredag 13 augusti 2010

Borta bra...

Skönt att vara hemma, men resan hem tog 12 tim extra! Lite missflyt i beräkning av tid till Bromma... mitt i rusningstrafiken måste man ha xtra lång tid på sig, bara så ni vet det! Vi missade planet med ynka 3 minuter! Vad göra?? Vänta till morgondagen/tåg/buss??? Det blev åter in till centralen och så köpa bussbiljetter upp till Umeå! Det blev lite si och så med sömnen pga vissa medresenärer men men... till slut så hem ljuva hem!

Annars så var dagarna jättetrevliga! Vi bodde på vandrarhemmet Fridhemsplan. Rekommenderas verkligen! Rent, snyggt, sköna sängar, bra frukost & centralt!


Sen så blev det mkt shopping och våra fötter var liiite trötta efter allt spring i affärer. På tisdagkvällen så satt vi i Gamla Stan och åt Ben&Jerry glass och kollade in folk. Sen så hamnade vi på konsert med Lisa Nilsson -  vilken röst hon har! Det var tydligen Sthlm Kulturfestival tisdag till lördag så det var mkt folk musik och dans överallt!

   
Sen blev upp med tuppen på onsdagen och så mera shopping. Tur att vi hade köpt Stockholmskortet för det har vi verkligen utnyttjat! Som vi har åkt buss/tunnelbana mellan olika stadsdelar. Hittade åt garnaffären Litet Nystan på Söder:) Blev naturligtvis lite shopping en till kabel till mina KnitPro, stumpstickor och så silkesgarn. På kvällen blev det Gröna Lund!


Sista dagen så styrde vi kosan till Globen för att ta en tur upp med SkyView. Häftigt att åka upp till toppen av Globen!
Sen så hann vi till en secondhand affär oxå! Beyond Retro där de hade det mesta:) Tänk om vi hade den affären i Umeå! Ja så blev det gärnet iväg och hämta väskor och .. ja resten vet ni ju hur det gick! Fick iallafall äta sushi till middag iallafall! Smasken! Tack för trevligt sällskap tjejer! Måste göras om nästa höst!

Nu är det kaffe! Tack & Hej!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar