lördag 14 juli 2012

Garngarngran

Nu har vi varit iväg en sväng till Göteborg och ett besök längst Göta Kanal. Underbart att besöka Göteborg och träffa sonen som flyttat dit! Blev en del pyssel och fix med lägenheten och så lite spring på affärer:) Gissa vilka??? Jo garn naturligtvis!

Hittade åt den mysiga affären 2knit i Olskroken. Där fanns det mycket fina garner och även linnekläder! Kunde inte motstå att inhandla garn till en sommarväst i ett japanskt garn Gima.Sen var jag in på Strikk och kunde inte släppa ett silkesgarn, 
Jaipur Silk Fino. Underbart mjukt!


Resan fortsatte till Göta Kanal där vi cyklade och njöt av naturen. Vovven fick springa ibland och åka i cykelkorgen när hon blev trött:)
Ett snabbt stopp innan hemresa i Norrtälje där maken var på ett industrimuseum. Kändes inte så kul för min del så jag hittade åt en...... Stickaffär! Tovikka:) tänk vad många fina mysiga garnaffärer vi har i vårat avlånga land!


Där fick ett tunt alpackagarn åka med! Blir ett par fina handledsvärmare i höst tror jag:)


Nu är det sista semesterveckan och den kommer att tillbringas i garnets och vilans tecken! Lyssnarbok/sommarpratare/stickning det är sommar!!!

Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Åhhhh. Vill också gå på en ny garnaffär. Lite less på de vi har. Fina garner. kram på dig.

    SvaraRadera