lördag 2 oktober 2010

Fiberfestival!

Igårkväll var jag och M till Vännäsby och Slöjdarnas hus på Fiberfestival! Vilken härlig tillställning! Många utställare med garn och fiber som tema. Man skulle kunna köpa hur mycket garn som helst! Jag har funderat länge på garn och färg till min kofta "uppifrån och ner" så nu slog jag till och köpte av Kia från Forsbacka gård. Hon växtfärgar och spinner själv garnet! Visst är det underbara höstfärger!

Vi stannade kvar till efter kl 20 för det var "Stick & Spinn" häng efter utställarna hade stängt! Många var kvar för att spinna, sticka, virka & även pröva på att spinna! Tycker att man ska ta sig en tur dit om man har möjlighet! Ha en fortsatt härlig helg!

4 kommentarer:

  1. Tack för skjutsen. Det var en riktigt mysig eftermiddag/kväll.

    SvaraRadera
  2. Det såg jättehärligt ut. Var dit idag. Köpte bara ett nystan garn men vilken färg. Rött och sött. Har träffat en kvinna som har affär i Obbola, som kommer till stickcafet på torsdag. Vi har ju köpt stuga där, tur att hon finns nära.

    SvaraRadera
  3. Visst var det härligt! Man skulle kunna köpa hur mkt garn som helst:) Kul att du kommer på torsdag! Planera in den kväll för Sthlmsresan!

    SvaraRadera
  4. Visst hade vi det mysigt i fredags & superkul på schlagerfesten!

    SvaraRadera