måndag 29 april 2013

Silver

Har haft ett upphåll i mitt silversmide men här under våren har jag startat upp igen. Underbart att kunna få ge utlopp för sin kreativitet och skaparanda i silver också.

Har gjort ett hänge i silver och en ring som passar precis för en garngalning som jag!







lördag 27 april 2013

Premiär

I em har jag haft premiär på kvällsbalkongen! Städat/putsat fönster/matta och soffa ute = våren är framme i Norrland!

Nu sitter jag här och njuter av ett gott rött Ripasso vin och stickar på min hemläxa medan maken står vid grillen!

Ha en fortsatt skön helg!

måndag 22 april 2013

Garngarngarn

I helgen så fick 2härvor handfärgat sockgarn från Limmo-design följa med mej hem. Idag var jag en sväng på en trevlig butik här i stan, Merete som säljer ekologiska produkter och hon hade utförsäljning av ALLA sina garner! Går visst inte så bra att sälja garner i butiken tyvärr men då kunde jag inte motstå Visjögarnet och ett sockgarn från östgöta ullspinneri.

Mums säger jag bara! Mera garn till folket!


lördag 20 april 2013

StickLAN

Idag hade vi i Björkstickorna ordnat ett StickLAN. Vi stickade och umgicks i timmarna 7!

En trevlig och rolig dag med mycket skratt och inspiration! Limmo-design var där med sina garner och tillbehör så det blev lite inköp :)

Ngr bakade mjukkaka som vi åt till soppan, gott fikabröd och kaffe. Sen fick den som ville pröva att göra stickmarkörer. Jag visade lite uppläggningar och hur man stickar in sladdar.

Lite smått pratade vi om att detta måste vi göra om till hösten och börjat spåna lite om ett Stickläger i norr under 2014 eller november 2013.....










söndag 7 april 2013

Söndagsblockning

Nu har jag äntligen tagit mej i kragen och blockat min cape/sjal från YlloTyll och linsjal m tappade maskor. Gjorde en "dubbelblockning"för att slå två flugor i en smäll!
Alla sätt är bra utom dom dåliga :)